pátek 6. března 2009

Prima Cool

Prima COOL POPRVÉ NA APRÍLA.

Ve středu 1. dubna 2009 v šest hodin odpoledne zahájí své vysílání zbrusu nový televizní kanál s názvem Prima COOL. Divákům se představí nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí.

Programová skladba televizního kanálu Prima COOL se bude orientovat především na originální zábavu včetně adrenalinových zážitků. Nabídne světově populární seriálové licence v čele s Futuramou a The Big Bang Theory. Tedy seriály, které mají v ČR skvělou pověst, i když dosud žádná televize neměla odvahu je k nám pustit.

Hity Prima cool:

- Futurama - denně v 19.00
Slavná animovaná sci-fi série tvůrců Simpsonových, duchovními otci jsou Matt Groening a David X. Cohen. Odehrává se v roce 3000, hlavní roli hrají satira a ironie.

- Top Gear - pátek a sobota 21.00 (hurááá)
Nejslavnější motoristický magazín světa pravidelně sleduje čtyři sta milionů diváků. V produkci BBC jej doplňuje vtipný komentář populární trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May.

- Brainiac - pondělí až pátek 19.30
Další zábavná show z britské produkce představuje vědu z té vtipnější stránky - série netradičních pokusů má podtitul Šílená věda.

- Heuréka - město divů (Eureka) - čtvrtek 20.15
Americký sci-fi seriál se odehrává v městečku, kam vláda soustředí nejlepší vědce světa. Koncentrace technických vymožeností však nahrává nehodám.

- Spolužáci (The Class) - pondělí 21.00
Kultovní americký sitcom od tvůrců seriálu Přátelé se točí okolo skupinky někdejších "classmates", kteří se sejdou po dvaceti letech.

- Teorie Velkého třesku (The Big Bang Theory) - úterý 21.00
Další z úspěšných amerických sitcomů popisuje životní i milostné eskapády dvou teoretických fyziků, v nichž se pozná každý velký fanoušek čehokoliv, co není zrovna mainstreamové. Nebo mu připomenou některé jeho velmi inteligentní přátele, kteří přeci jen "vnímají svět poněkud jinak".

- Chuck - středa 20.15
Špionážní sci-fi série o netradičním tajném agentovi Národní bezpečnostní agentury NSA.

- Premier League - sobota 15.40
Přímé přenosy z anglické fotbalové soutěže Premier League doplní komentované studio, které zahájí vysílání 20 minut před výkopem.

Žádné komentáře: